Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά σε Ουόλτερς η Μακάμπι

Κοντά σε Ουόλτερς η Μακάμπι

Μια «ανάσα» από την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να βρίσκεται ο γκαρντ της Ζαλγκίρις, Νέιτ Ουόλτερς.

Το «χτίσιμο» για την νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θέλει να διαμορφώσει όσο πιο νωρίς γίνεται το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ψηλά στη λίστα της τον γκαρντ της Ζαλγκίρις, Νέιτ Ουόλτερς και το ενδεχόμενο ο Αμερικανός να μετακομίσει στο Ισραήλ, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα «one.co.il», η οποία υποστηρίζει πως η «ομάδα του λαού» προορίζει τον Ουόλτερς για αντικαταστάτη του Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα προπονητή για την νέα χρονιά.

Ακόμη, στο ίδιο δημοσίευμα της, η ισραηλινή ιστοσελίδα τονίζει πως το συμβόλαιο το Ουόλτερς με την Ζαλγκίρις είναι για 1+1 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι ο ίδιος θα έχει την επιλογή να εξετάσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ουόλτερς φέτος αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και σημείωσε 11,2 πόντους και 3,8 ασίστ ανά αγώνα. Αν εν τέλει ο Αμερικανός αποχωρήσει από την λιθουανική ομάδα, ο Σάρας θα χάσει ακόμα έναν βασικό παίκτη του, μετά τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Ντέιβις και Ουάιτ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024