Με νοιάζει εμένα σαν αεκτζή, ποιος άλλος θα πάρει το πρωτάθλημα;
Ο Κώστας Καίσαρης σχολιάζει τις ατάκες Μελισσανίδη. Ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από το Νοέμβριο. Οι αεκτζήδες δηλαδή απόλαυσαν την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ;
ΦΟΥΛ επίθεση ο Μελισσανίδης. Και πολύ καλά ξηγήθηκε. «Πεπόνια είσαστε. Δεν ξέρετε μπάλα. Δε βγήκαν οι μεταγραφές του καλοκαιριού; Όλες βγήκαν… Να ξαναφέρω τον Βράνιες; Δεν μπορώ να πληρώνω τρελογιατρούς και ψυχολόγους στα αποδυτήρια… Δεν είστε σοβαροί. Γράφετε μαλακίες. Φούμαρα. Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Ασχολείται ρε η ΑΕΚ με τον Αραούχο; Σότο πουλάτε. Το κλαμπ δεν ενδιαφέρεται για τον Αραούχο. Για γιαούρτια είναι όποιος τα γράφει, κοροϊδεύετε τον κόσμο. Δε θα τσιμπήσω. Δεν θα μου πείτε πόσες μεταγραφές θα κάνω».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.