Έστω και λίγο αγχωτικά, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε (6/5) τη Λέστερ με 1-0 για να περάσει και πάλι μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Premier League.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τους 95 βαθμούς με τη Λίβερπουλ να έχει έναν λιγότερο και μόλις μία αγωνιστική να απομένει.
Παράλληλα οι «Πολίτες» κατάφεραν να «ματσάρουν» μια σπάνια επίδοση, καθώς νίκησαν (έστω μία φορά)κάθε ομάδα που αντιμετώπισαν στο πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερη σερί σεζόν
Αυτό είναι κάτι που είχε να συμβεί από το πολύ πολύ μακρινό 1890! Συγκεκριμένα το πέτυχε η Πρέστον, έχοντας νικήσει κάθε αντίπαλο το 1889 και το 1890 τουλάχιστον μία φορά σε καθεμία από τις δύο αυτές σεζόν.
Αναμφίβολα πρόκειται για κάτι σπάνιο και σπουδαίο για την ομάδα Πεπ Γκουαρδιόλα!
2 – Man City have beaten every team they’ve faced in the league for the second consecutive season; the only other English top-flight team to achieve this were Preston between 1888-89 and 1889-90. Relentless. #MCILEIpic.twitter.com/psyptubDJt
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.