Έμερι: Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα, μετά το Europa League
Ο Ουνάι Έμερι τόνισε σε δηλώσεις του πως ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ είναι το πρωτάθλημα και όχι το Europa League
Η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπράιτον σήμερα για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League και ο Ουνάι Έμερι μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τους στόχους των κανονιέρηδων.
Συγκεκριμένα, ο ισπανός τεχνικός τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η Premier League για τους Λονδρέζους και μετά το Europa League, ενώ ξεκαθάρισε πως στοχεύει η ομάδα του σε έξοδο στο Champions League πρωτίστως από το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έμερι:
«Το μήνυμά μου παραμένει το ίδιο για την ομάδα και τους οπαδούς. Πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα.
Εάν νικήσουμε το παιχνίδι με την Μπράιτον, τότε θα παίξουμε το τελευταίο ματς παιχνίδι κόντρα στην Μπέρνλι έχοντας πιθανότητες να βγούμε στην 4άδα. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ο δεύτερος στόχος».
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
- Γιατί είναι περίπλοκη η επιστροφή του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό
- «Ο Μουρίνιο επιστρέφει στη Ρεάλ! Οριστική συμφωνία της βασίλισσας με τον Πορτογάλο τεχνικό»
- «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τουμπέλις»
- Ροντινέι: «Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει πιο δυνατός – Είμαστε και πάντα θα είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα»
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442