Βενεζουέλα: Στην πρεσβεία της Χιλής κατέφυγε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπες
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Λεοπόλδο Λόπες κατέφυγε στην πρεσβεία της Χιλής στο Καράκας, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών της Χιλής Ρομπέρτο Αμπουέρο.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα Λεοπόλδο Λόπες κατέφυγε στην πρεσβεία της Χιλής στο Καράκας, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών της Χιλής Ρομπέρτο Αμπουέρο.
Ο Λόπες ακολούθησε τη σύζυγό του, Λίλιαν Τιντόρι και την κόρη τους –το ένα από τα τρία παιδιά του ζεύγους– οι οποίες “μπήκαν ως επισκέπτριες στο κτίριο της διπλωματικής αποστολής μας”, ανέφερε μέσω του Twitter ο Χιλιανός υπουργός, προσθέτοντας ότι η χώρα του “επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της” απέναντι στους “δημοκράτες Βενεζουελάνους”.
Ο Λόπες είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό από τον Ιούλιο του 2017. Νωρίτερα σήμερα εμφανίστηκε στο πλευρό του Χουάν Γκουαϊδό, υποστηρίζοντας ότι “τον ελευθέρωσε ο στρατός”.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.