Μαύρο Πάσχα για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Καρανίκας δείχνει ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν
Οι αποδοκιμασίες σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό συνεχίζεται, το θέμα δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Από την άλλη μια σειρά από προβλήματα στην κυβέρνηση και η αλαζονική στάση που κρατούν κορυφαίοι υπουργοί δείχνει ότι βρίσκονται σε πανικό
Θυμίζουμε ότι ο κ. Καρανίκας βρισκόταν με φιλική του παρέα σε καφετέρια της οδού Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.«Η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες» του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο σύμβουλος του πρωθυπουργού άρχισε να υπερασπίζεται τη Συμφωνία.
«Η Μακεδονία είναι ελληνική. Μακεδόνες είμαστε εμείς» του είπε η γυναίκα.
«Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….» άρχισε να λέει για να πάρει απάντηση: «Εμείς τι είμαστε Νότια;» Τότε ο κ. Καρανίκας υποστήριξε ότι η Συμφωνία »λέει ότι είναι σλάβοι»» (σ.σ. οι Σκοπιανοί).
«Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει και δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε ότι «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σηκώθηκε από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με το κινητό του την αντιπαράθεση ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει. «Είμαι σε δημόσιο χώρο…» αντέτεινε ο πολίτης, ενώ ο σύμβουλος στρατηγικής ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος. Στο σημείο αυτό η καταγραφή σταματά…
Όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι σαν τον σύμβουλο… στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού πλάσαραν τους εαυτούς τους σαν «αντισυστημικούς». Οπλισμένοι με το «ηθικό πλεονέκτημα» αντιμετώπιζαν τους αντιπάλους τους αφ’ υψηλού. Άσε που αρκούσε η αναφορά και μόνο της λέξης «αστυνομικός» για να τους κάνει έξαλλους και να αρχίσουν να διαμαρτύρονται για την… καταστολή.
Δεν ξεχνιέται
Πληγώνουν τα γεγονότα
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)
- Η Ελένη Γιαννατσούλια μιλά για τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στη Μεγάλη Βρετανία τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας για διμερείς συνομιλίες
- ΛεΜπρόν: «Ο Ντόντσιτς είναι ο κορυφαίος της γενιάς του»
- ΗΠΑ: Όχι και τόσο διπλωματικό: Η πορεία των Γουίτκοφ, Κούσνερ και Τραμπ προς τον πόλεμο του Ιράν
- Απίθανος ο Αντονέλι στη Σανγκάη – Θρίαμβος με 1-2 για τη Μercedes (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mohammad-alizade-91PVsccQXbc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442