Γιώργος Σαββίδης : «Δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας Τρίπολης»
Ο Αστέρας φωνάζει για την φάση του 47ου λεπτού στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης παραδέχτηκε ότι είναι δικαιολογημένα τα παράπονα των Αρκάδων ζητώντας να μπει επιτέλους το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στο Instagram τοποθετήθηκε για τη φάση που καταγράφηκε στο 47ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για την ακύρωση κανονικού γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη.
Το μέλος λοιπόν του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και γιος του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου παραδέχτηκε ότι ακυρώθηκε λανθασμένα το τέρμα και επισήμανε πως για κάτι τέτοιες φάσεις ο ΠΑΟΚ ζητά τη χρησιμοποίηση του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ζητά επιτακτικά τη χρήση του VAR είναι η φάση που δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας.
Υ.Γ. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τους άλλους.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι, για την 16η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση Περιστέρι Betsson – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.