Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τους ισχυρούς δεσμούς του με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ο ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου πριν από αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπνέι Γιεχούντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε την χαρά του.
«Δούλεψα εκεί, αγωνίστηκα εκεί. Έκλεισα την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής και την άρχισα ως προπονητής. Θέλω φυσικά να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην πρώην ομάδα μου και τους παίκτες για όσα πέτυχαν.
Είμαι χαρούμενος για εκείνους, για τους οπαδούς και τον ιδιοκτήτη γιατί το αξίζουν. Έδειξαν αυτή τη σεζόν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ίβιτς.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.