«H πολιτική ζωή του τόπου τα είχε όλα, ο Πέτρος Κόκκαλης της έλειπε, ο οποίος από… εξορισμένος από την οικογένεια Κόκκαλη ξαφνικά ανέλαβε τώρα και εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πέτρου Κόκκαλη, αφήνοντας αιχμές για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του γιο του Σωκράτη Κόκκαλη, με αφορμή τις τοποθετήσεις του σχετικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Real Fm.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καραπαπάς ξεκαθάρισε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Πέτρο Κόκκαλη, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Η πολιτική ζωή του τόπου τα είχε όλα, ο Πέτρος Κόκκαλης της έλειπε, ο οποίος από… εξορισμένος από την οικογένεια Κόκκαλη ξαφνικά ανέλαβε τώρα και εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τους Γιαμπουσέλε και Χέις Ντέιβις.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.
Μετά από ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ο Αθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, επικρατώντας με 82-70 του Ολυμπιακού στον προημιτελικό.