Φωτογραφίες: Automedia

H «μπλε οβάλ» φίρμα βρίσκεται υπό καθεστώς ηλεκτρικής αναμόρφωσης και η θέα ενός ελαφρώς παράξενου δοκιμαστικού πρωτοτύπου του pickup F-150 δείχνει να επιβεβαιώνει την πρόθεση της Ford για τον πλήρη εξηλεκτρισμό των προϊόντων της, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Παρά την παρουσία απόληξης της εξάτμισης στην αριστερή πίσω πλευρά του F-150, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι επί της ουσίας δεν συνδέεται με τίποτα στην κάτω πλευρά του pickup όπου παρεμπιπτόντως διαφαίνεται και το χαρακτηριστικό layout μιας ανεξάρτητης ανάρτησης στον πίσω άξονα.

Επίσης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αυξάνει περαιτέρω την απόσταση του από το έδαφος ως απόρροια, προφανώς της τοποθέτησης των «απαραίτητων» μπαταριών στο πάτωμα του αμερικανικού pickup.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, επί του παρόντος η Ford έχει επιβεβαιώσει μόνο την εξέλιξη της ηλεκτρικής έκδοσης του F150, η οποία σύμφωνα με τον Jim Farley, επικεφαλής της Ford για τη διεθνή αγορά, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες που να αφορούν την ισχύ η την αναμενόμενη αυτονομία του pickup.

Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι ότι θα υπάρξει και υβριδική έκδοση του F-150 η οποία επίσης βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο