Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ford F-150 EV: Σε ηλεκτρικές περιπέτειες

Ford F-150 EV: Σε ηλεκτρικές περιπέτειες

Το pickup της Ford προβάρει τα χαρακτηριστικά που θα του εξασφαλίσουν μια θέση ανάμεσα στην ευάριθμη ελίτ των αμιγώς ηλεκτροκίνητων του είδους του.

Φωτογραφίες: Automedia

H «μπλε οβάλ» φίρμα βρίσκεται υπό καθεστώς ηλεκτρικής αναμόρφωσης και η θέα ενός ελαφρώς παράξενου δοκιμαστικού πρωτοτύπου του pickup F-150 δείχνει να επιβεβαιώνει την πρόθεση της Ford για τον πλήρη εξηλεκτρισμό των προϊόντων της, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Παρά την παρουσία απόληξης της εξάτμισης στην αριστερή πίσω πλευρά του F-150, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ότι επί της ουσίας δεν συνδέεται με τίποτα στην κάτω πλευρά του pickup όπου παρεμπιπτόντως διαφαίνεται και το χαρακτηριστικό layout μιας ανεξάρτητης ανάρτησης στον πίσω άξονα.

Επίσης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο αυξάνει περαιτέρω την απόσταση του από το έδαφος ως απόρροια, προφανώς της τοποθέτησης των «απαραίτητων» μπαταριών στο πάτωμα του αμερικανικού pickup.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, επί του παρόντος η Ford έχει επιβεβαιώσει μόνο την εξέλιξη της ηλεκτρικής έκδοσης του F150, η οποία σύμφωνα με τον Jim Farley, επικεφαλής της Ford για τη διεθνή αγορά, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες που να αφορούν την ισχύ η την αναμενόμενη αυτονομία του pickup.

Αυτό που είναι επίσης γνωστό είναι ότι θα υπάρξει και υβριδική έκδοση του F-150 η οποία επίσης βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024