Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW Σειρά 4 Cabrio 2020: Από νέο… ύφασμα

ΒΜW Σειρά 4 Cabrio 2020: Από νέο… ύφασμα

H νέα γενιά της ανοιχτής Σειράς 4 εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης, προδίδοντας την αντικατάσταση της μεταλλικής αναδιπλούμενης οροφής της από υφασμάτινη ως μία από τις πολλές αλλαγές που θα «υποστεί» με φόντο την νέα Σειρά 3.

Φωτογραφίες: Automedia

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ζ4, η νέα γενιά της Σειράς 4 Cabrio θα αντικαταστήσει την μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή της με υφασμάτινη, προφανώς σε μια απόπειρα μείωσης του βάρους του συνόλου με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα οδικά χαρακτηριστικά της, την αποδοτικότητά της αλλά και το διαθέσιμο χώρο στο πορτ μπαγκάζ ο οποίος με φόντο την παραπάνω εξέλιξη προδιαγράφεται αυξημένος.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της, από όσο αφήνει να διαφανεί το καμουφλάζ που εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών της η Σειρά 4 εναρμονίζει τα αισθητικά χαρακτηριστικά της με τη πρόσφατη 3άρα, επιδεικνύοντας αντίστοιχης σχεδιαστικής λογικής φωτιστικά σώματα, το χαρακτηριστικά μακρύ καπό, τα ανάγλυφα πλευρικά τμήματα, το επίπεδο πίσω τμήμα με τα λεπτά LED φώτα.

Από τη Σειρά 3 θα είναι εμπνευσμένο και το εσωτερικό της, όπου θα κυριαρχεί ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών σε συνδυασμό με το σύστημα infotainment iDrive σε οθόνη 10,2 ιντσών το οποίο είναι εφοδιασμένο με λογισμικό Apple CarPlay και σύστημα πλοήγησης με τη δυνατότητα εμφάνισης δεδομένων για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο.

Κάτω από το καπό της αναμένεται να βρεθούν μόνο οι ισχυρότεροι κινητήρες που συναντάμε στην γκάμα της Σειρά 3. Έτσι, οι βασικές εκδόσεις βενζίνης και diesel αναμένεται να φορέσουν τα διακριτικά 420i και 420d προσφέροντας ισχύ 184 και 190 ίππους αντίστοιχα, από δίλιτρους τετρακύλινδρους κινητήρες. Ψηλότερα στην γκάμα θα βρεθεί η βενζινοκίνητη έκδοση 430i με ισχύ 258 ίππων καθώς και οι εξακύλινδρες 430d και 440i προσφέροντας 265 ίππους και 374 ίππους αντίστοιχα.

Επί του παρόντος είναι εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο η νέα Σειρά 4 θα επωφεληθεί από plug-in υβριδική έκδοση ωστόσο, αντιθέτως, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η έκδοση M.

Σε ό,τι άφορα την άφιξη της νέας γενιάς της Σειράς 4 τόσο σε Coupe όσο και σε Cabriolet διαμόρφωση η πρεμιέρα τουλάχιστον της Coupe αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν την εκπνοή του 2019.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024