Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) σε ανακοίνωση της ενημέρωσε πως ενέκρινε την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» που προέκυψε από τη συμφωνία των Πρεσπών.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΔΟΕ:
«Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ σημείωσε πως η αλλαγή της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (συντ.: Βόρεια Μακεδονία) έχει τεθεί σε ισχύ επίσημα από τις 14 Φεβρουαρίου 2019.
Συνεπώς, το όνομα της εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα ανανεωθεί από Ολυμπιακή επιτροπή της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε Ολυμπιακή επιτροπή της Βόρειας Μακεδονίας».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.