Μια παράσταση μπαλέτου υπό τους ήχους των θρυλικών Rolling Stones και χορογραφία της μπαλαρίνας συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, έκανε πρεμιέρα στο κατάμεστο διάσημο θέατρο Mariinsky της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

Η παράσταση με τίτλο Porte Rouge (Κόκκινη Πόρτα), εμπνευσμένη από το ξέφρενο στυλ χορού του «γερόλυκου της ροκ» Μικ Τζάγκερ, ενθουσίασε τους θεατές του θεάτρου Mariinsky.

Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, η Μέλανι Χάμρικ, μια Αμερικανίδα χορεύτρια με την οποία ο διάσημος καλλιτέχνης έχει έναν γιο δύο ετών, υπογράφει την παραγωγή η οποία έχει ως μουσική επένδυση τις διάσημες επιτυχίες του συγκροτήματος όπως τα Paint it Black, Sympathy for the Devil και She’s a Rainbow.

 

View this post on Instagram

❤️ @mariinsky 🙌🏻 @igorkolb

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick) on

«Προσπάθησα να ενσωματώσω αυτή την αίσθηση της αγάπης του για χορό και της απόλαυσης όταν βρίσκεται στη σκηνή. Έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο κίνησης, έναν πολύ ελεύθερο τρόπο να χορεύει και έτσι επιχείρησα να συλλάβω την ουσία αυτού» δήλωσε η Χάμρικ, μιλώντας για την παράσταση.

Ο 75χρονος Μικ Τζάγκερ βοήθησε με τη μουσική συμβάλλοντας στις επιλογές από τον τεράστιο κατάλογο επιτυχιών των Rolling Stones.

«Πολύ εντυπωσιακό, είναι ενδιαφέρον να δούμε τα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε με αυτό το στυλ. Η χορογραφία είναι πρωτότυπη και έτσι ήταν πολύ κουλ, θεωρώ», είπε ο χορευτής Νίκολας Μακέι, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση.

Η παράσταση Porte Rouge θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα και στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.