Ηράκλειο : Στην εντατική με συμπτώματα μηνιγγίτιδας 17χρονος από την Κάρπαθο
Ο νεαρός μεταφέρθηκε επειγόντως από την Κάρπαθο στο Ηράκλειο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή.
Αερογέφυρα ζωής στήθηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου για 17χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε από την Κάρπαθο, στο Ηράκλειο.
Ο νεαρός, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του.
Περιμένουν τις ιστολογικές
Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να βεβαιωθούν για την αιτία.
Πηγή: cretalive
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442