Μετά την τελευταία ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0) ο Ηρακλής απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού στη Φούτμπολ Λιγκ και οι εξαγριωμένοι οργανωμένοι οπαδοί του (Αυτόνομη Θύρα 10) εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση βάλλοντας κατά διοίκησης και ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Ηρακλή:
«Την Κυριακή μαζί με τον βασιλιά καρνάβαλο τελειώνετε κι εσείς. Ντροπιάζετε το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ κάθε φορά που πατάτε χορτάρι. Κάνατε το όνειρο της φετινής χρονιάς τον χειρότερο μας εφιάλτη.
Όσο για εσάς εκεί στη διοίκηση που θέλετε και συναντήσεις, ότι έχετε να μας πείτε, πείτε το με πράξεις, αν μπορείτε, από λόγια χορτάσαμε!!!
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.