Μετά την τελευταία ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0) ο Ηρακλής απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού στη Φούτμπολ Λιγκ και οι εξαγριωμένοι οργανωμένοι οπαδοί του (Αυτόνομη Θύρα 10) εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση βάλλοντας κατά διοίκησης και ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Ηρακλή:
«Την Κυριακή μαζί με τον βασιλιά καρνάβαλο τελειώνετε κι εσείς. Ντροπιάζετε το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ κάθε φορά που πατάτε χορτάρι. Κάνατε το όνειρο της φετινής χρονιάς τον χειρότερο μας εφιάλτη.
Όσο για εσάς εκεί στη διοίκηση που θέλετε και συναντήσεις, ότι έχετε να μας πείτε, πείτε το με πράξεις, αν μπορείτε, από λόγια χορτάσαμε!!!
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.