Πανόραμα Champions League : Θεμέλια για τους «8» η ΑΕΚ και η Νίζνι
H AEK κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (84-75), ενώ η Νίζνι επικράτησε εντός έδρας της Βενέτσια με 95-72 - Ισοπαλία στο Λε Μαν - Βίρτους Μπολόνια, σήμερα υποδέχεται την Τενερίφη ο Προμηθέας (19:30 Novasports 1)
Τα θεμέλια για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Basketball Champions League έβαλαν το βράδυ της Τρίτης (5/3) οι ΑΕΚ και Νίζνι Νόβγκοροντ, με την Ενωση να κερδίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ (75-84) και την ρωσική ομάδα εντός έδρας τη Βενέτσια με 95-72.
Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, Λε Μαν και Βίρτους Μπολόνια ήρθαν ισόπαλες 74-74, με την ιταλική ομάδα να έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς.
Στα παιχνίδια που θα γίνουν την Τετάρτη ο Προμηθέας θα υποδεχθεί την Τενερίφη στις 19:30, ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθούν επίσης τα παιχνίδια Νεπτούνας – Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπάμπεργκ – Μπάνβιτ, Αντβέρπ – Μούρθια και Ναντέρ – Μπεσίκτας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή