Οι Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι η καλύτερη ομάδα αυτήν τη στιγμή στο ΝΒΑ, αφού έχουν το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας.
Ο στόχος φυσικά είναι να κάνουν φέτος το κάτι παραπάνω και να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ταλέντο έχουν και μάλιστα μπόλικο, αυτό που λείπει όμως από την ομάδα του Μάικ Μπαντενχόλτζερ είναι η εμπειρία.
Για αυτό το λόγο ο σύλλογος από το Ουισκόνσιν αποφάσισε να κινηθεί αστραπιαία και να υπογράψει έναν από τους πιο έμπειρους ψηλούς του ΝΒΑ.
Ο λόγος φυσικά για τον Πάου Γκασόλ που αποδεσμεύθηκε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς λόγω του μεγάλου συμβολαίου που είχε με την ομάδα του Τέξας.
Έτσι οι Μπακς τον έφεραν στο Μιλγουόκι ώστε να προσφέρει την εμπειρία του και να βοηθήσει τα «ελάφια» να φτάσουν μακριά.
Ο 37χρονος Ισπανός έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου ξεκαθάρισε πως στόχος των Μπακς είναι το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο με τη φανέλα των Μπακς στο ταξίδι μου στο ΝΒΑ. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Ο στόχος μου, όπως πάντα, θα είναι να προσφέρω στην ομάδα και να βοηθήσω ώστε να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι».
Thrilled to begin this new chapter in my @NBA journey with the great @Bucks. I look forward to the challenge. My goal, as always, will be to add value to the team and help deliver a championship to Milwaukee. #FearTheDeerpic.twitter.com/Ae6O3aeXEV
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.