Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (01/03 21:30) για την 24η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ως σκοπό να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στην διοργάνωση.
Στο παιχνίδι κόντρα στην ρώσικη ομάδα, το παρών θα δώσει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην περόνη και τέθηκε στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για τον κρίσιμο αγώνα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.