Η Μέι φέρνει ενώπιον του κοινοβουλίου τις αλλαγές στη συμφωνία του Brexit
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι οι όποιες αλλαγές στη συμφωνία διαζυγίου με την ΕΕ θα πρέπει να τεθούν ενώπιον του κοινοβουλίου πριν την όποια ψηφοφορία επί της συμφωνίας του Brexit
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δήλωσε σήμερα ότι οι όποιες αλλαγές στη συμφωνία διαζυγίου με την ΕΕ θα πρέπει να τεθούν ενώπιον του κοινοβουλίου πριν την όποια ψηφοφορία επί της συμφωνίας του Brexit.
«Είμαστε σε συζητήσεις με την ΕΕ για αλλαγές… αναφορικά με το backstop για τη Βόρεια Ιρλανδία», δήλωσε η Μέι στο κοινοβούλιο.
«Όποιες αλλαγές συμφωνηθούν με την ΕΕ, θα τεθούν ενώπιον αυτής της Βουλής (των Κοινοτήτων) πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.