Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα για τέσσερις ώρες
Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό
Νέα ταλαιπωρία επιφυλάσσεται, σήμερα Τρίτη, για το επιβατικό κοινό καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί στην Αθήνα τραβούν «χειρόφρενο», προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Έτσι, οι ιδιοκτήτες ταξί σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του κλάδου.
Η συνέλευσή τους θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μ.μ., στο Θέατρο Περοκέ (Πλατεία Καραϊσκάκη), με θέματα εκλογή εφορευτικής επιτροπής, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, προϋπολογισμός, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών στις 12-16 Απριλίου 2019.
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442