Η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός του Δημήτρη Γιαννούλη που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, θα έχει όπως όλα δείχνουν όλους τους παίκτες στην διάθεση του.
Το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν, είναι ακόμα ένα τεστ χαρακτήρα για τον Δικέφαλο που πρέπει να δείξει ότι η νίκη επί του Ολυμπιακού και το +9 στη βαθμολογία δεν επέφερε χαλάρωση κι εφησυχασμό.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση μέσα από μια σειρά ασκήσεων με μπάλα.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία και η κατάστασή του θ’ αξιολογείται καθημερινά, ο Κάνιας προπονείται σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ οι Μάτος, Βιεϊρίνια γυμνάστηκαν κανονικά.
Την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος μαζί με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα εγκαινίασαν το ανακαινισμένο φυσικοθεραπευτήριο στο ΟΑΚΑ και έκαναν έκπληξη στον Μίλτο Τεντόγλου.
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».