Με Αρμενάκα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Γιάννενα
Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε τον νεοαποκτηθέντα Πάνο Αρμενάκα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (9/2, 19:30)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (9/2, 19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του για τα Ιωάννινα.
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του 20 παίκτες, ενώ χρήζει αναφοράς ότι συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή σε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Πάνο Αρμενάκα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Έργκους Κάτσε δεν θα είναι στη διάθεση του Δώνη για το ματς στους Ζωσιμάδες, λόγω καρτών, ενώ εκτός έμεινε και ο Χρήστος Δώνης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος και Καμπετσής.
Πρώτη συμμετοχή για τον Πάνο Αρμενάκα σε αποστολή αγώνα της ομάδας μας!
#Panathinaikos #paofc2018_19 #squadlist #paspao #SuperLeague #Armenakas pic.twitter.com/5OadZjkCnA— Panathinaikos F.C. (@paofc_) February 8, 2019
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442