Επίσημη πρόταση στην Μαρσέιγ για δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου έως το τέλος της σεζόν κατέθεσε η Γαλατασαράι σύμφωνα με ΜΜΕ στην Τουρκία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Hurriyet, η Γαλατασαράι θέλει τον έλληνα σέντερ φορ για τους επόμενους πέντε μήνες, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού για 1,5 χρόνο, κάτι που φαίνεται να βρίσκει αντίθετο τον παίκτη.
Η Μαρσέιγ πάντως φέρεται να συμφώνησε με την προοπτική δανεισμού του στην Γαλατασαράι, αφού έτσι θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του, που φτάνει τα 300.000 ευρώ τον μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ λήγει το 2021, ενώ είναι δεδομένο μεταξύ άλλων και το ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα, που θέλει να τον πάρει πίσω δανεικό με οψιόν αγοράς.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επιβεβαιώνει μάλιστα μετά το παιχνίδι τον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.