Επίσημη πρόταση στην Μαρσέιγ για δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου έως το τέλος της σεζόν κατέθεσε η Γαλατασαράι σύμφωνα με ΜΜΕ στην Τουρκία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Hurriyet, η Γαλατασαράι θέλει τον έλληνα σέντερ φορ για τους επόμενους πέντε μήνες, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο δανεισμού για 1,5 χρόνο, κάτι που φαίνεται να βρίσκει αντίθετο τον παίκτη.
Η Μαρσέιγ πάντως φέρεται να συμφώνησε με την προοπτική δανεισμού του στην Γαλατασαράι, αφού έτσι θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του, που φτάνει τα 300.000 ευρώ τον μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ λήγει το 2021, ενώ είναι δεδομένο μεταξύ άλλων και το ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του, την Μπενφίκα, που θέλει να τον πάρει πίσω δανεικό με οψιόν αγοράς.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.