Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για τη φάση του 87ου λεπτού, όταν ο Ζίζιτς τον τράβηξε λίγο πριν σκοράρει, με τον διαιτητή, πάντως, να μην δείχνει την άσπρη βούλα
Την οργή των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού προκάλεσε η απόφαση του Ιωάννη Παπαδόπουλου να μην δώσει πέναλτι στο τράβηγμα του Ζίζιτς πάνω στον Μακέντα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ.
Ο πρωταγωνιστής της φάσης, Φεντερίκο Μακέντα, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πέναλτι. «Ήταν 100% πέναλτι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όταν ο Κουλιμπαλί έκανε την προσπάθεια, «μάντεψα» που μπορεί να πάει η μπάλα και δεν μπορούσα να προχωρήσω, γιατί κάποιος με κρατούσε από πίσω. Δεν κοίταξα πίσω μου, όμως μπορώ να σου πως ότι ήταν 100% πέναλτι».
Ο Ιταλός πάντως επισήμανε ότι οι Πράσινοι δεν θα πρέπει να σταθούν στην εν λόγω φάση, αλλά να δουλέψουν σκληρά για να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.
«Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή τη φάση, γιατί έπρεπε να «καθαρίσουμε» νωρίτερα το παιχνίδι και δεν έπρεπε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη διαδικασία. Όμως έγινε και είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να δουλέψουμε πιο σκληρά, για να διαχειριστούμε καλύτερα παρόμοιες καταστάσεις. Πρέπει να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στις νίκες», κατέληξε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.