Οι Γουόριορς όπως ανέφερε και ο Γκριν πριν από λίγες μέρες, υπενθυμίζουν σιγά σιγά ποιοι είναι οι πρωταθλητές. Με τον Κάζινς να μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση, οι παίκτες του Στιβ Κερ μοιάζουν ανίκητοι και ήδη με τη νίκη τους επί των Γουίζαρντς (126-118) έφτασαν τις 8 σερί, κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε φέτος.
Μετά από ένα πρώτο δωδεκάλεπτο όπου οι Μάγοι ξεκίνησαν πολύ καλά, το Γκόλντεν Στέιτ πήρε τα ηνία και έχοντας τον Κάρι σε τρομακτική κατάσταση (38π) και τους Ντουράντ (21π), Κάζινς (17π) και Γκριν (7π/15 ριμπ/7 ασίστ) σε καλή μέρα πήραν τα νίκη και έφτασαν το 34-14. Αρίζα (27π), Μπιλ (22π) και Σατοράνσκι (20π) ξεχώρισαν για τους Γουίζαρντς που με την ήττα αυτή έπεσαν στο 20-27.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.