Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Θεοδωράκης : Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε

Θεοδωράκης : Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε και έχω μια υποψία ότι θα πολλαπλασιαστούν αυτοί που θα μας ακούν» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τη Δευτέρα, σε εκδήλωση του κόμματός του για το «Μακεδονικό.

«Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούν σε αυτή τη χώρα. Το έχουμε ζήσει έντονα και το 2014, τότε στο αντιμνημονιακό αμόκ. Τότε σκηνοθέτης ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το ζούμε σήμερα με αυτό το εθνικιστικό αμόκ, σε σκηνοθεσία αυτή τη φορά της ΝΔ. Και βεβαίως όταν δεν θες να ακούς σιγά-σιγά δεν θέλεις και οι άλλοι να μιλάνε και φτάνεις μέχρι το σημείο να πιέζεις για να διαλυθεί μια κοινοβουλευτική ομάδα.

»Δεν είναι όμως κάτι που μπορεί να μας πτοήσει, είναι μια άδικη προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε και έχω μια υποψία ότι θα πολλαπλασιαστούν αυτοί που θα μας ακούν» είπε ο κ. Θεοδωράκης κλείνοντας την εκδήλωση για το «Μακεδονικό» που διοργάνωσε το Ποτάμι στο Ζάππειο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο