Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τέθηκε στη διάθεση του Δώνη. Την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα γυμναστούν και οι Μακέντα, Καμπετσής, οι οποίοι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Την πρώτη τους προπόνηση για το 2019 πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος και ο Γιώργος Δώνης τους επισήμανε ότι τους περιμένει ένα δύσκολο δεύτερο μισό της σεζόν που τρέχει, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία στις 10 του μήνα.
Ετοιμοπόλεμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δήλωσε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής με μπάλα και οικογενειακό διπλό. Ο Φεντερίκο Μακέντα, αντίθετα, γυμνάστηκε μόνος του, αφού έχει ακόμα μερικές ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, αλλά αναμένεται την Πέμπτη (έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση από τον Δώνη) ή την Παρασκευή να μπει με την ομάδα, όπως και ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και προπονήθηκε μόνος του. Θεραπεία αντίθετα, ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Κότσαρης και Χρήστος Σέχου. Παρών στο «Γ. Καλαφάτης» ήταν και ο Ινσούα, ο οποίος είχε άδεια έως την Πρωτοχρονιά κι επέστρεψε από την πατρίδα του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.