Με τον πρώτο γύρο να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, η μόνη -έστω και τυπική- εκκρεμότητα, αφορά στον πρώτο σκόρερ του μισού πρωταθλήματος. Προηγείται ο Ευθύμης Κουλούρης, μικρή σημασία έχει αν την τελευταία αγωνιστική ο δεύτερος Πρίγιοβιτς πετύχαινε δυο γκολ περισσότερα και τον περνούσε. Ακόμα και δεύτερος να ήταν ο επιθετικός του Ατρόμητου, δεν το λες και λίγο, να χτυπιέται στα ίσα με φορ της αξίας του Πρίγιο. Ειδικά αν σκεφτείς πως στην ομάδα που αμφότεροι ανήκουν, ο Κουλούρης θα ήταν αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.