Η νέα Ολλανδική εταιρεία Plasticiet στοχεύει να δημιουργήσει «κάτι πολύτιμο» από ανακυκλωμένο πλαστικό για χρήση στο εσωτερικό και στο σχεδιασμό επίπλων.
Με έδρα το Ρότερνταμ, ιδρύθηκε από τους σχεδιαστές Marten van Middelkoop και Joost Dingemans.
Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία σε συνεργασία με εταιρείες ανακύκλωσης σε όλη την Ολλανδία, η Plasticiet παράγει πλαστικές ύλες που έχουν παρόμοια εμφάνιση με ανθρωπογενή σύνθετα υλικά όπως το μωσαϊκό.
Το Plasticiet χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για να δημιουργήσει την είσοδο γραφείου της Biennale Interieur 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Kortrijk του Βελγίου.
Οι ιδρυτές δημιούργησαν επίσης μια σειρά από αφηρημένα αντικείμενα που μοιάζουν με έπιπλα για την εκδήλωση για να καταδείξουν πιθανές εφαρμογές του υλικού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας