Πιτίνο για Γιαννακόπουλο: «Είναι παθιασμένος, δεν θα έχω πρόβλημα μαζί του»
Ο Ρικ Πιτίνο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τονίζοντας ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μαζί του ενώ δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού
Για την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ρικ Πιτίνο στην Courier Journal, εφημερίδα του Λούιβιλ όπου εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, με τον 66χρονο τεχνικό να μην χαρακτηρίζει οριστικό το deal, καθώς επιθυμεί να μιλήσει πρώτα με την οικογένειά του πριν το τελικό «ναι».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.