Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η τραγική εικόνα του Δικεφάλου προκάλεσε την οργή των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων, οι οποίοι στο τέλος του πρώτου 45αλέπτου έκραξαν άγρια τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Η χειρότερη εμφάνιση του Δικεφάλου στη φετινή σεζόν, σε ένα ματς που ήταν «τελικός». Οι Ασπρόμαυροι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν το βάρος και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των φιλοξενούμενων.
Στο 18’ ο Στάσεβιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σκάβιτς την έστειλε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0.
Στο 41’ ο Μάτος ανέτρεψε τον Στάσεβιτς και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Σίνγκεβιτς εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0 για τους Λευκορώσους.
Στο 45’ ο Σίνγκεβιτς σκόραρε για δεύτερη φορά και τριπλασίασε τα τέρματα της ΜΠΑΤΕ. Ο Στάσεβιτς «σέρβιρε» στον συμπαίκτη του και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με καυστικό τρόπο σχολίασε τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο πρώην γενικός διευθυντής της ομάδας – Η ατάκα για «παράπλευρα έξοδα» και «σακούλες με χρήματα».
LIVE: Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19. Παρακολουθήστε live στις 09:00 την αναμέτρηση Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League.