Σε μια σύντομη σύνοψη στα ήδη γνωστά και ειπωμένα: Η απόφαση της ΑΕΚ να «τελειώσει» άμεσα τους Τάσο Μπακασέτα, Αντρέ Σιμόες και Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στους ψύχραιμους παρατηρητές της κατάστασης στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές ήθελαν να μείνουν στην Ένωση και το εννοούσαν. Το απέδειξαν με την προσφορά τους στο χορτάρι, αλλά και με το γεγονός ότι επί της ουσίας μέχρι εκείνη την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα δεν είχαν μιλήσει με άλλη ομάδα. Και ας τελείωνε το συμβόλαιο τους το προσεχές καλοκαίρι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.