1. Χτυπάτε στο μίξερ την κρυσταλλική ζάχαρη, την άχνη, το αλάτι και τη μαργαρίνη, που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτετε τη βανίλια, 2 κουταλάκια ξύσμα από το λεμόνι το οποίο πριν έχετε πλύνει και σκουπίσει καλά καθώς και 2 κουταλιές χυμό λεμονιού.
2. Στη συνέχεια ρίχνετε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνετε με το χέρι. Φτιάχνετε μια μεγάλη μπάλα, την τυλίγετε με το χέρι και τη βάζετε 1 ώρα στο ψυγείο.
3. Κατόπιν τη βγάζετε και πλάθετε μικρές μπάλες, τις οποίες απλώνετε ελαφρά και τις τοποθετείτε σε ταψιά στρωμένα με λαδόχαρτο.
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15΄ περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις κρυώσουν λίγο τα μεταφέρετε σε σχάρα να κρυώσουν καλά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.