Σύμφωνα με το «Sky Sports Italia», οι Έντιν Τζέκο και Στέφαν Ελ Σαράουι αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, δημιουργώντας νέο «πονοκέφαλο» στον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.
Ο Βόσνιος επιθετικός δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια ώρα που ο Ελ Σαράουι, ξεκίνησε βασικός, αλλά έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης.
Κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι θα χάσουν το παιχνίδι με την Ίντερ την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και τα επόμενα δύο με Κάλιαρι και Τζένοα για το ιταλικό πρωτάθλημα, όπως και τον δίχως βαθμολογικό κίνητρο αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν για το Champions League.
Βρήκαν δικαιολογία στην ΕΠΟ ότι τάχα «το βίντεο έπαψε να είναι αντικείμενο αξιοποίησης και κατέληξε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα συστηματικής και συστημικής, καθότι οργανωμένης».
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο του «meet and greet» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ματς με τη Βίρτους (26/12, 21:30), αλλά και για το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην «πλατεία Κοραή» στο πλαίσιο του κλίματος των εορτών ανέφερε στο αν θυμάται κάποια Χριστούγεννα που ήταν ξεχωριστά.