Η UEFA απήγγειλε το κατηγορητήριο της ΑΕΚ για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, καλώντας σε απολογία τους Κιτρινόμαυρους για αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοί της στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα στα οποία και μία βόμβα μολότοφ, αλλά και για επεισόδια φιλάθλων, εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ταραχές στην εξέδρα, παρεμπόδιση πρόσβασης των ανθρώπων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και ρίψη φωτοβολίδων προς την κερκίδα που φιλοξενούσε οπαδούς του Άγιαξ.
Σε ό,τι αφορά στην ολλανδική ομάδα, κατηγορείται επίσης για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων από την πλευρά των οπαδών του, ενώ θα γίνει έρευνα για πιθανές περαιτέρω ευθύνες του Αίαντα. Η υπόθεση θα εξεταστεί στις 13 Δεκεμβρίου, όταν και η UEFA θα πάρει την απόφαση της για τις ποινές που θα επιβάλει.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.