Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη στο περιθώριο του Συμβουλίου για το Brexit

Συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη στο περιθώριο του Συμβουλίου για το Brexit

Στη συνάντηση αναμένεται να κυριαρχήσει το Κυπριακό

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το Brexit στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη συνάντηση αναμένεται να συζητήσουν για το Κυπριακό και τις τριμερείς συνόδους της Ελλάδας και της Κύπρου με την Ιορδανία, την Παλαιστίνη και το Ισραήλ (20 Δεκεμβρίου). Στην Τριμερή με το Ισραήλ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου από την ανατολική Μεσόγειο (East med).

Σημειώνουμε ότι για τα ζητήματα αυτά είχαν συνεργασία ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Επίσης, τις προηγούμενες μέρες ο κ. Τσίπρας είχε συναντήσεις στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο