Μαούριτσιο: «Φτάσαμε στην πηγή 5 φορές, αλλά… χτυπήσαμε δοκάρι»
Για το «πρέπει» που ακολουθεί τον φετινό ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μίλησε ο Ζοσέ Μαουρίτσιο σε μέσο της πατρίδας του κάνοντας αναφορά στις απόπειρες στέψης των προηγούμενων ετών
Για το βάρος των 33 ετών χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος που κουβαλάει ο φετινός ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζοσέ Μαουρίτσιο σε Μέσο της Βραζιλίας.
Ιδού τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του:
Για τα χρόνια ανομβρίας του Δικέφαλου του Βορρά: «Έχουν περάσει 34 χρόνια από την τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα βάρος για κάθε μεγάλο σύλλογο. Στην πραγματικότητα έχουμε φτάσει στην πηγή πέντε φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά την τελευταία στιγμή, «χτυπάμε» το δοκάρι. Υπάρχει γενικά ένα αίσθημα στην ομάδα, ότι φέτος πρέπει να πάρουμε τον τίτλο. Έπρεπε να κάνουμε καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για να το καταφέρουμε αυτό και ευτυχώς τα πάμε εξαιρετικά μέχρι τώρα»
Για τον τραυματισμό του και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Το να μένεις έναν μήνα εκτός προπονήσεων και αγώνες, σε ρίχνει ψυχολογικά, όμως πλέον νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και αγωνίστηκα ξανά. Το συναίσθημα ήταν απίθανο».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ιταλός αμυντικός έκανε πολύ σκληρό τάκλιν στον Αργεντίνο μέσο των πειραιωτών, αλλά ο Βέλγος διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.