Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η δυσκολία να λέγεσαι… Μητσοτάκη

Η δυσκολία να λέγεσαι… Μητσοτάκη

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεψε την παράσταση στην Τοπική Καλλιθέας, έβγαλε δεκάδες selfies με γυναίκες και μία με τον Αδωνη Γεωργιάδη

πολιτική εμφάνιση (και τι εμφάνιση) πραγματοποίησε η Μαρέβα (Μαρία- Εύα) Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκηστο Δημοτικό Θέατρο της Καλλιθέας, καλεσμένη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ για να μιλήσει για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα στην Ελλάδα οι γυναίκες να ανοίξουν μια δική τους επιχείρηση, για να συμπληρώσει ότι οι δυσκολίες αυτές πολλαπλασιάζονται αν κάποια γυναίκα ονομάζεται… Μητσοτάκη.

Εδώ να σημειώσω, λέει ο Βηματοδότης, ότι στο παρελθόν η Μαρέβα είχε πει ότι εάν δεν ήταν σύζυγος του προέδρου της ΝΔ θα είχε εγκαταλείψει την Ελλάδα με τους αβάσταχτους φόρους στις επιχειρήσεις και τη γραφειοκρατία.Πάντως η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεψε την παράσταση στην Τοπική Καλλιθέας, έβγαλε δεκάδες selfies με γυναίκες και μία με τον Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έμαθε πως βρισκόταν εκεί και πέρασε να τη δει, καθώς και με συμμαθήτριές της στην Αμερικανική Σχολή όπου φοίτησε. Ναι, πήγαν να την ακούσουν και συμμαθήτριές της. Αλλωστε συμμαθήτριες και φίλες ήταν και με τις κόρες της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά και μία εξ αυτών, η Ντόρα Πάλλη, θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Αττικής.

Ηταν καθαρά πολιτική η παρέμβαση της Μαρέβας, αν και δεν το συνηθίζει να αναμειγνύεται με την πολιτική. Τόσο που στο τέλος της ομιλίας της φώναξε το εκλογικό σύνθημα της ΝΔ: «Μπορούμε, εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κερδίσουμε, και θα το πετύχουμε». Ενώ σε μια άλλη αποστροφή του λόγου της προέβλεψε σίγουρη νίκη της ΝΔ και όταν συμβεί αυτό «ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του», όπως είπε χειροκροτούμενη.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024