Κάτσε: «Γίνεται σπουδαία δουλειά, θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες»
Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού και τόνισε πως αν δεν υπήρχε αυτή η αφαίρεση βαθμών η ομάδα του θα βρισκόταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό εξέφρασε σε δηλώσεις του στην «Real News» ο Έργκους Κάτσε ενώ τόνισε πως αν δεν υπήρχε η ποινή του -6 οι «πράσινοι» θα βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Έργκους Κάτσε:
«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ΄ όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλoς θα ανταμειφθείς».
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.