Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια επί 40 λεπτά την πανάκριβη και κραταιά Φενέρ στο ΣΕΦ, όμως δυστυχώς δεν κατόρθωσε να την αποτελειώσει. Το αποτέλεσμα του αγώνα σίγουρα αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα – αν μη τι άλλο οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, ότι μπορούν να επιβληθούν κόντρα στα οικονομικά μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κυρίαρχο συναίσθημα που νομίζω ότι αναδύεται από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, είναι αυτό της σύγχυσης. Ούτε προβληματισμός, ούτε ανησυχία. Όχι τουλάχιστον ακόμα. Σύγχυση για ορισμένες επιλογές του David Blatt, οι οποίες δεν φάνηκε να αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.