Ο Γάλλος φόργουορντ, ο οποίος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ την σημασία της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.
Ο Αξελ Τουπάν τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου και ανάλογα με το τι θα δείξει η μαγνητική, θα αποφασιστεί εάν θα παίξει στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο Γάλλος φόργουορντ δεν το βάζει κάτω και μέσω του μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, έγραψε τις σκέψεις του για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο των Ερυθρόλευκων.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο θρυλικός συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν παραδίδει την προσωπική του συλλογή στον οίκο RM Sotheby’s και η χρυσή εποχή των ’90s μετατρέπεται σε συλλεκτικό μύθο