Χωρίς τον κορυφαίο σέντερ της Ευρωλίγκας θα αντιμετωπίσει η Φενερμπαχτσέ τον Ολυμπιακό σήμερα στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Γιαν Βέσελι ζήτησε και πήρε άδεια να παραμείνει στην Τουρκία για να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του που μόλις χθες έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.
Έτσι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα στερηθεί ένα από τα δυνατότερα «όπλα» του, κάτι που σίγουρα θα αλλάξει τα πλάνα του στον σχεδιασμό για την «αναχαίτιση» του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η απουσία του Τσέχου ψηλού επηρεάζει σε κάποιο βαθμό και τον σχεδιασμό των ερυθρόλευκων και μένει να δούμε πως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπλατ αλλά και πως θα καλύψει το τεράστιο κενό του Βέσελι ο Ομπράντοβιτς.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τον Λανουά στην συνεδρίαση της ΕΕΠ/ΕΠΟ, όπου ο Κώστας Καραπαπάς ζήτησε την αντικατάστασή του, ενώ τόνισε και τις ευθύνες της ΕΠΟ για την τραγική αποτυχία της διαιτησίας στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Βοτανικό μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Χάρη Δούκα, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα έργα ενός… δώρου αξίας 300 εκατ. ευρώ.
Η πρώτη τελετή θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επίσημης αναγνώρισης των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από τη FIFA
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Κοντούρη από τον Παναιτωλικό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών