Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πορεία του ΠΑΟΚ έχει σημάνει συναγερμό στην Αθήνα

Η πορεία του ΠΑΟΚ έχει σημάνει συναγερμό στην Αθήνα

Ο Κούλης Αποστολίδης εφιστά την προσοχή όλων στον Δικέφαλο για τη συνέχεια

Ο Κούλης Αποστολίδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή σε όλα στη συνέχεια. Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM» ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ παρότι δεν παίζει τόσο καλή μπάλα όσο πέρυσι, παρόλα αυτά παίρνει τα αποτελέσματα και πάει πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα αλλά δείχνει απίθανο φέτος να χάσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πλέον ότι θα πρέπει να βλέπουμε και τον Ατρόμητο σαν αντίπαλο διεκδικητή και όχι μόνο την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας νομίζω είναι αυτή που την έφερε σε αυτό το σημείο. Βέβαια θέλω να πω ότι η χρονιά θα ήταν ακόμα καλύτερη εάν έκανε καλύτερα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη. Η πορεία της ομάδας φέτος και πέρυσι έχει σημάνει συναγερμό στην Αθήνα. Θα μας πολεμήσουν με κάθε τρόπο και αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζουμε».

Για την παρουσία του Ακπόμ στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Νομίζω θα έπρεπε να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Ο ΠΑΟΚ δεν στελεχώθηκε έτσι ώστε να μείνει στο κυνήγι τριών διοργανώσεων. Αυτό είναι μια επισήμανση. Όλοι στηρίζουμε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά όμως. Αυτό δεν το λέω για να κάνω κριτική. Το λέω γιατί θα πρέπει το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα να χτιστεί καλύτερα από ότι φέτος. Δεν είμαι προπονητής. Αυτή είναι η άποψη μου. Θα έπρεπε να κοιτάξουμε περισσότερο την Ευρώπη και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους».

Για το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Αυτή την στιγμή η διαφορά που έχει ο ΠΑΟΚ τον κάνει φαβορί για το πρωτάθλημα. Όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Οφείλουμε να προσέξουμε τα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο εάν δεν παίξεις ποδόσφαιρο. Το είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη που ανέλαβε την Εθνική ομάδα: «Νομίζω θα αναστήσει την Εθνική! Σε αυτό είναι ο καλύτερος. Θα συσπειρώσει την ομάδα».

Για την ΕΡΤ και την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω το συγκεκριμένο κανάλι τον τελευταίο καιρό μονό αντικειμενικό δεν είναι. Εάν στην θέση του ΠΑΟΚ ήταν ΑΕΚ η Ολυμπιακός τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Τότε η ΕΡΤ δεν θα είχε ως πρώτο θέμα Μαραθώνιο!»

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024