Αυγενάκης: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την Αναθεώρηση του Συντάγματος
Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνει τον στόχο για μια ευρεία και τολμηρή αναθεώρηση και δεσμεύει τη χώρα για μια τουλάχιστον δεκαετία, σημειώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
«Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την Αναθεώρηση του Συντάγματος για να αποκρύψει την πολιτική της αποσύνθεσης και την παρακμή στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα» σχολιάζει στο twitter, o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.
«Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνει τον στόχο για μια ευρεία και τολμηρή αναθεώρηση και δεσμεύει τη χώρα για μια τουλάχιστον δεκαετία» σημειώνει.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.