1. Βράζετε τα σπαράγγια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε και τα κόβετε, κρατώντας το τρυφερό τους κομμάτι.
2. Λιώνετε το βούτυρο ανακατεύοντας συνεχώς, προσθέτετε το αλεύρι και σοτάρετε το μείγμα για 1΄. Στη συνέχεια, προσθέτετε το γάλα, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
3. Όταν το μείγμα ζεσταθεί αρκετά, ρίχνετε τα σπαράγγια και τον φρέσκο κύβο λαχανικών.
4. Βράζετε το μείγμα για λίγα λεπτά μέχρι να πήξει λίγο ο ζωμός.
5. Πολτοποιείτε το μείγμα, προσθέτετε πιπέρι και σερβίρετε με 1 κουταλάκι τριμμένη παρμεζάνα ή φέτα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.