Ιδιωτική επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποίησε σήμερα ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος έφτασε στην πόλη με τον «Οδοντωτό».
Ο αμερικανός πρέσβης απόλαυσε ιδιαίτερα την διαδρομή μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού, κάνοντας σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Μια όμορφη μέρα στον καταπληκτικό Οδοντωτό σιδηρόδρομο των Καλαβρύτων».
Beautiful day on the amazing Kalavryta rack railway 🚃 Thank you @TrainoseGr for sharing it with me pic.twitter.com/Zhw4jqjqPl
— Ambassador Kimberly Guilfoyle (@USAmbassadorGR) November 4, 2018
Συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, και τον διευθυντή του χιονοδρομικού, Λεωνίδα Σπυρόπουλο, επισκέφθηκε το δημοτικό μουσείο Καλαβρύτων, όπου και ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας