Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Cupra Terramar: Στη νέα γη των coupe SUV

Cupra Terramar: Στη νέα γη των coupe SUV

Οι Ισπανοί ετοιμάζονται να προσθέσουν στην γκάμα των SUV τους, μια coupe παραλλαγή του Tarraco η οποία εκτός από την εκκεντρική της σχεδίαση θα υπόσχεται σπορ επιδόσεις καθώς, αρχικά τουλάχιστον, θα αποτελεί προϊόν της Cupra με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα χαρακτηριστικά του.

Η Seat σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω σε ό,τι αφορά τα SUV, εκμεταλλευόμενη μια από τις πιο εξωτικές, αλλά ολοένα και πιο συχνά εμφανιζόμενες εκφάνσεις τους, καθώς θα διεκδικήσει μερίδιο από την niche κατηγορία των coupe-SUV με ένα αντίστοιχο μοντέλο το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του εντός της επόμενης διετίας.

Σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία για το coupe SUV, η ισπανική φίρμα, τιμώντας μία από τις παλαιότερες πίστες στην χώρα των Ιβήρων, φέρεται να κατοχύρωσε ήδη την ονομασία Cupra Terramar για αυτόν τον σκοπό και η οποία θα αναλάβει να σηματοδοτήσει μια coupe έκδοση του Tarraco.

Το νέο μοντέλο, αρχικά τουλάχιστον δεν θα φέρει τα διακριτικά της Seat αλλά αυτά της Cupra, και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, εκτός από την ισπανική πρωτιά στην κατηγορία των coupe SUV θα αξιώσει και σπορ περγαμηνές, προβάλλοντας ένα πιο επιθετικό χαρακτήρα.

Τον τελευταίο εκτός από τις αντίστοιχου ύφους ρυθμίσεις και την πιο αιχμηρή αισθητική θα αναλάβει να στοιχειοθετήσει η απόδοση του κινητήρα η οποία θα ξεπερνά τους 300 ίππους. Σε ό,τι αφορά το σύνολο αυτό καθ’αυτό, ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα σύνολο plug-in υβριδικής τεχνολογίας ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία τετρακίνησης.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024