Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat Leon 2020: Νυχτερινή περίπολος

Seat Leon 2020: Νυχτερινή περίπολος

Η τέταρτη γενιά του ισπανικού μικρομεσαίου εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό να προβάρει τις σημαντικές αλλαγές που προοιωνίζεται η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη στον όμιλο VW.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η νέα γενιά του Leon συλλαμβάνεται για πρώτη φορά από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο που παρά την επιμέλεια των μηχανικών της Seat με σύμμαχο τη νύχτα οπότε και εντοπίστηκε το μικρομεσαίο μοντέλο δεν μπορεί να κρύψει τις μεγαλύτερες διαστάσεις του.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Leon το οποίο αναμένεται στα τέλη της επόμενης χρονιάς αναμένεται να διαθέτει ένα κατά 5,0 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο το οποίο με τη σειρά του θα επιφέρει σημαντικά οφέλη σε επίπεδο ευρυχωρίας και πρακτικότητας.

Αφετηρία για το νέο Leon θα αποτελέσει μια νέα μετεξέλιξη της πλατφόρμας MQB στην οποία βασίζεται η οποία εκτός από τα οφέλη σε επίπεδο διάταξης και ευρυχωρίας αναμένεται να μπορεί να υποστηρίξει και εναλλακτικά, plug-in υβριδικά σύνολα ενώ θα εξασφαλίσει στην τέταρτη γενιά του ισπανικού μικρομεσαίου μοντέλου μια σεβαστή αναβάθμιση σε επίπεδο τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα συστάσεις, εκτός από τα βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης που θα του εξασφαλίζουν δυνατότητες ημιαυτόνομης οδήγησης σε συγκεκριμένες συνθήκες και σενάρια, η τέταρτη γενιά του Leon θα επωφεληθεί από ένα νέο σύστημα infotainment το οποίο θα είναι σε θέση να κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη διεύρυνση των δυνατοτήτων του.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024