Την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Λόκερεν! Ο Νορβηγός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από πέντε χρόνια και θα αντικαταστήσει τον Πέτερ Μάερς. ο οποίος αποχώρησε μετά την τραγική εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Η Λόκερεν θα είναι η τέταρτη βελγική ομάδα που θα κοουτσάρει στην καριέρα του ο Σκανδιναβός προπονητής, μετά τις Γάνδη, Μπριζ και Λιρς, ενώ τελευταία ομάδα του 59χρονου πλέον τεχνικού ήταν η Ελαζίγκσπορ το 2013. Ο Σόλιντ είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2005 και είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006. Εκτός από τους Πειραιώτες και τις βελγικές ομάδες, στην πολυετή καριέρα του είχε κοουτσάρει επίσης τις Ρόζενμποργκ, Χέρενφε και Αλ Αχλί.
Πλέον, μετά από πέντε χρόνια απραξίας, επιστρέφει στους πάγκους, με τη διοίκηση της Λόκερεν να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την πρόσληψή του.
Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Ουαλία όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του με αγκωνιά, ρίχνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο στο έδαφος!
Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θα έχει ηγετικό ρόλο κόντρα στην Λεβερκούζεν, όπως είχε και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Καϊράτ στο φετινό champions league
LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Λεβαδειακός για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.