Το «ICD Aggregate Pavilion» 2018 του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης είναι κατασκευασμένο από πάνω από 120.000 ανακυκλωμένα πλαστικά άστρα που δημιουργούν μια αυτοσυντηρούμενη δομή που συνδέεται μόνο με τριβές πλαστικού.
Οι σπουδαστές και οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης έχτισαν το έργο πάνω από το προηγούμενο περίπτερο του Πανεπιστημίου, για το έτος του 2015, το οποίο χρησιμοποίησε 30.000 σωματίδια, για να δημιουργήσει μια ακόμα μεγαλύτερη και πιο σύνθετη δομή.
Το έργο του 2018 είναι ύψους 3 μέτρων και επτά μέτρων, με δύο θόλους διασύνδεσης που σχηματίζουν έναν κλειστό χώρο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας